Home | Activiteiten | Talentontwikkeling

ACTUEEL

ACTIVITEITEN AGENDA

Geen evenementen
Talentontwikkeling PDF Afdrukken E-mail

Stichting Noord Plus richt zich op 2 speerpunten: Talentontwikkeling (inclusief opvoedingsondersteuning) en ondersteuning van Ouderen op het gebied van zorg en welzijn.   

Talentontwikkeling

 In deelgemeente Noord wonen veel kinderen en jongeren . Stichting Noord Plus organiseert in samenwerking met gespecialiseerde organisaties allerlei activiteiten organiseren voor de jeugd op het gebied van educatie, sport en recreatie en kunst en cultuur. Dit is nodig om  de talentontwikkeling van kinderen en jongeren te stimuleren op allerlei gebieden.

In het kader van talentontwikkeling zullen we ook ouders (vaders en moeders) betrekken bij onze activiteiten. Alle ouders hebben wel eens vragen over de opvoeding van hun kinderen. Meestal biedt een gesprek met andere ouders, vrienden of familie voldoende antwoord. 

Een aantal voorbeelden van projecten en activiteiten voor de jeugd die Stichting Noord Plus (mede)organiseert:

 

Project Tweede Thuis

In samenwerking met de organisaties die deeluitmaken van project Tweede Thuis organiseert Stichting Noord Plus het Internationaal Kinderfeest, Nationale Straatspeeldag, Noord4Daagse, Kinderuitmarkt en het Midwinterfeest. Meer informatie op de website van Tweede Thuis 

 

Huiswerkbegeleiding

In nauwe samenwerking met scholen en stichting Welzijn Noord biedt Stichting Noord Plus basisschoolkinderen en leerlingen van het voortgezet onderwijs wekelijkse ondersteuning bij hun huiswerk in de vorm van begeleiding en/of studiematerialen.